Scherpe Pakketten

Wij bieden betaalbare pakketten aan.
Let maar op:
Een rijles duurt bij ons 60 minuten. Dus geen 50 of zelfs maar 45 minuten!

Voordelige lespakketten

Reguliere TarievenInfoPrijs
Losse rijles60 minuten€ 46,-
Proefles60 minuten€ 45,-
TheorieOnline Cursus€ 69,-
Tussentijdse toetsCBR€190,-
HerexamenCBR€210,-
PraktijkexamenCBR€ 250,-
BNOR-examenCBR€ 260,-
FaalangstexamenCBR€ 290,-
TheorieKlassikaal met examen€ 130,-
ProefexamenSky€ 90,-

Toelichting:

Wat is een tussentijdse toets (TTT)?

Een tussentijdse toets wordt door het CBR afgenomen. Een examinator kijkt of je al klaar bent voor je examen en geeft je nog wat aanwijzingen om op te letten voor je echt examen gaat doen. Ook kun je een vrijstelling krijgen voor je bijzondere verrichtingen. Na een TTT is je kans op slagen hoger, dit omdat je al een keer kennis maakt met het CBR en je daardoor minder met zenuwen te maken hebt.

Wat is een proefexamen?

Een proefexamen is het nabootsen van de examenprocedure op de examenroutes. Het proefexamen wordt door Sky Rijschool afgenomen. Het duurt anderhalf uur en kost € 90,-.  Het is een effectieve en voordelige methode om zich goed voor te bereiden op het praktijkexamen.

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Het aantal rijlessen dat je nodig hebt, verschilt sterk per persoon. Ben je een vlotte leerling of heb je wat meer tijd nodig? Beschik je al over enige rijervaring? Leeftijd en het hebben van enige rijangst kan het aantal benodigde rijlessen ook sterk beïnvloeden. Voor het halen van het autorijbewijs heb je gemiddeld 38,38 uur rijles nodig. Dat blijkt uit een onderzoek dat het CBR in april 2017 heeft gehouden. Een gemiddelde leerling heeft bij ons minder rijlessen nodig dan 38 lessen. Dit komt door de unieke lesmethode die wij hebben ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring op het gebied van rijlessen geven. Onze lespakketten zijn dan ook op basis van deze unieke lesmethode samengesteld.

Kan ik in termijnen betalen?

Administratief gezien is het voor ons beter om in één keer te betalen. Is dat niet mogelijk, dan kun je het in twee of drie termijnen betalen (geen rente).

Theorie klassikaal of online?

Wanneer je af gaat rijden, moet je dan wel in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat.
Je kunt kiezen of je de theorie online of klassikaal wil gaan leren.
Voor de online theorie cursus krijg je een  toegangscode waarmee je op  www.itheorie.nl  in kunt loggen.
Wat ons betreft is i theorie de beste online theorie cursus. De meeste leerlingen slagen in één keer voor hun theorie-examen. Online Theorie Rijschool Amersfoort

Let maar op:
Rijschool Amersfoort klassikaal theorie
Als je theorie-examen wil aanvragen, doe je dat op de website van het CBR.
www.mijncbr.nl
Niet via andere online bedrijven die  €20 extra gaan berekenen voor de administratie!

Wil je je aanmelden voor een proefles? Dan kun je hier een proefles inboeken. Vul alle benodigde velden in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is een proefles?
De rijdtest bestaat uit twee delen en duurt circa 60 minuten. In het eerste deel vertellen we je graag hoe je met de auto omgaat. Zo leren we je hoe je de stoel afstelt, welke pedalen er allemaal zijn en hoe je deze gebruikt, welke stuurmethodes er zijn en hoe de schakelpook werkt.

In het tweede gedeelte gaan we een stukje rijden. Hier leer je wegrijden, leer je schakelen en leer je hoe je kunt (af)remmen. Uiteraard halen wij jou graag bij je huis op en zetten we je daar ook weer af. Dat zorgt voor een zorgeloze eerste rijles.

Rijschool Amersfoort zekerheid

100% tevreden klanten
Niet tevreden geld terug

Rijschool Amersfoort beste Kwaliteit

Kwalitatieve rijopleidingen
Hoog slagingspercentage

Rijschool Amersfoort prijzen

Voordelige lespakketten
Betalen in termijnen (geen rente)

Rijschool Amersfoort A merk leswagens

 Lesauto’s met uitgebreide veiligheidsvoorzieningen