Scherpe Pakketten

Wij bieden betaalbare pakketten aan.
Let maar op:
Een rijles duurt bij ons 60 minuten. Dus geen 50 of zelfs maar 45 minuten!

Voordelige lespakketten

Reguliere TarievenInfoPrijs
Losse rijles60 minuten€ 60,-
Proefles60 minuten€ 55,-
TheorieOnline Cursus€ 69,-
Tussentijdse toetsCBR€230,-
HerexamenCBR€250,-
PraktijkexamenCBR€ 260,-
BNOR-examenCBR€ 290,-
FaalangstexamenCBR€ 290,-
TheorieKlassikaal met examen€ 130,-

Toelichting:

Wat is een tussentijdse toets (TTT)?

Een tussentijdse toets wordt door het CBR afgenomen. Een examinator kijkt of je al klaar bent voor je examen en geeft je nog wat aanwijzingen om op te letten voor je echt examen gaat doen. Ook kun je een vrijstelling krijgen voor je bijzondere verrichtingen. Na een TTT is je kans op slagen hoger, dit omdat je al een keer kennis maakt met het CBR en je daardoor minder met zenuwen te maken hebt.

Is de proefles gratis?

Bij afname van een lespakket is de proefles gratis. Anders €55.

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Het aantal rijlessen dat je nodig hebt, verschilt sterk per persoon. Ben je een vlotte leerling of heb je wat meer tijd nodig? Beschik je al over enige rijervaring? Leeftijd en het hebben van enige rijangst kan het aantal benodigde rijlessen ook sterk beïnvloeden. Voor het halen van het autorijbewijs heb je gemiddeld 38,38 uur rijles nodig. Dat blijkt uit een onderzoek dat het CBR in april 2017 heeft gehouden. Een gemiddelde leerling heeft bij ons minder rijlessen nodig dan 38 lessen. Dit komt door de unieke lesmethode die wij hebben ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring op het gebied van rijlessen geven. Onze lespakketten zijn dan ook op basis van deze unieke lesmethode samengesteld.

Kan ik in termijnen betalen?

Administratief gezien is het voor ons beter om in één keer te betalen. Is dat niet mogelijk, dan kun je het in twee of drie termijnen betalen (geen rente).

Theorie klassikaal of online?

Wanneer je af gaat rijden moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat.
Je kunt zelf bepalen hoe je de theorie wil gaan halen. Online theorie is goedkoper maar klassikaal is sneller.

Proefles
Wil je zeker weten of Sky Rijschool iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een proefles en ervaar het zelf. Tijdens deze les kunnen wij bepalen welk pakket bij je past en hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben.

Wat is een proefles?
De rijdtest bestaat uit twee delen en duurt circa 60 minuten. In het eerste deel vertellen we je graag hoe je met de auto omgaat. Zo leren we je hoe je de stoel afstelt, welke pedalen er allemaal zijn en hoe je deze gebruikt, welke stuurmethodes er zijn en hoe de schakelpook werkt.

In het tweede gedeelte gaan we een stukje rijden. Hier leer je wegrijden, leer je schakelen en leer je hoe je kunt (af)remmen. Uiteraard halen wij jou graag bij je huis op en zetten we je daar ook weer af. Dat zorgt voor een zorgeloze eerste rijles.

Rijschool Amersfoort zekerheid

100% tevreden klanten
Niet tevreden geld terug

Rijschool Amersfoort beste Kwaliteit

Kwalitatieve rijopleidingen
Hoog slagingspercentage

Rijschool Amersfoort prijzen

Voordelige lespakketten
Betalen in termijnen (geen rente)

Rijschool Amersfoort A merk leswagens

 Lesauto’s met uitgebreide veiligheidsvoorzieningen